Spring naar content
het badhuys

Complete badkamer Eindhoven

Wordt het hoognodig tijd om uw complete badkamer van top tot teen aan te pakken maar heeft u het te druk om dit zelf te doen? Wees dan gerust want het Het Badhuys staat in dat geval volledig voor u klaar. Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, monteren en renoveren we namelijk complete badkamers in onder andere Eindhoven!

Van ontwerp tot realisatie

Wij zijn er om uw zorgen weg te nemen in uw reis naar een nieuwe badkamer; van het inspireren en adviseren, tot het (samen) ontwerpen en het realiseren van de uiteindelijke complete badkamer. Onze adviseurs-createurs van Het Badhuys staan als eerst voor u klaar om van uw ideeën en wensen een fotorealistisch ontwerp te maken. Dit wordt uitgewerkt in een 3D-ontwerpprogramma genaamd ViSoft. Zo krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw complete badkamer eruit komt te zien, voordat deze wordt gerealiseerd.

Complete badkamer met badkamermeubel op maat en bad op maat gemonteerd in Eindhoven.

Realisatie door vakmensen

Wanneer u akkoord heeft gegeven op de tekeningen, heeft u de optie om de complete realisatie door Het Badhuys te laten uitvoeren. Onze monteurs hebben jaren ervaringen in het bouwen en renoveren van complete badkamers en werken daarom snel, efficiënt en zorgvuldig om uiteindelijk uw complete badkamer in Eindhoven te realiseren.

Luxe badkamer in eigentijdse design door koperen elementen, licht eiken meubels en combinatie van wit marmeren en blauwe hexagoon tegels.

U bent van harte welkom in Het Badhuys

U bent van harte welkom Bij Het Badhuys in Breda. Vanuit Eindhoven is het ongeveer 45 minuten rijden. Onze adviseurs staan voor u klaar met het helpen van uw nieuwe complete badkamer in Eindhoven!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.