Spring naar content
Onze collectie

STIJL

Maatwerk gecombineerd met pure luxe.

voor een onwijs resultaat

Maatwerk met luxe

STIJL staat voor maatwerk gecombineerd met de meest luxe designs en materialen. Met STIJL bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Met de verscheidenheid aan materialen en designs weet u ook zeker dat u een kast of meubel kunt vinden die past bij uw ruimte en persoonlijkheid.

breng uw interieur tot leven

Persoonlijk interieurdesign

Een oneindigheid aan opties is leuk, maar de meerwaarde komt pas echt tot uiting als u erachter komt wat allemaal mogelijk is. Uw STIJL-kasten en meubels ontwerpt u daarom samen met onze interieurarchitecten- en adviseurs. Zo komt uw maatwerk kast pas echt tot leven in uw woning.

Impressie

Ontdek de “STIJL” collectie

Bij STIJL heeft u de keuze uit de meest schitterende kasten en TV-meubels. U heeft de keuze uit een verscheidenheid aan designs die allen compleet op maat kunnen worden samengesteld. Ontdek de mogelijkheden via onderstaande inspiratiefoto’s of ervaar onze collectie zelf in ons experience center.

Kasten

TV-meubels

uw maatwerk interieur

Stel uw interieur samen

We staan graag voor u klaar om uw woninginterieur om te bouwen naar een interieur naar uw dromen. Samen met een van onze interieurarchitecten maakt u een ontwerp naar uw dromen. Bezoek ons aan de Neerloopweg in Breda en voor een vrijblijvend gesprek.