Spring naar content
het badhuys

Badmeubel

Wanneer u een badkamer betreed, vallen een paar aspecten gelijk op. Een daarvan is het badmeubel. Elke badkamer heeft er een nodig en er zijn veel verschillende soorten en maten. Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak met een groot aanbod badmeubels. Wij kunnen daarnaast uw toekomstig badmeubel ook volledig op maat laten maken in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat u slaagt in uw zoektocht naar een nieuwe badmeubel!

Een badmeubel voor iedere badkamer

Het materiaal van een badmeubel is erg belangrijk en u probeert te zorgen om de elementen af te stemmen op het badmeubel. De fronten van het badmeubel worden vaak van houtfineer gemaakt. Bij Het Badhuys heeft u daarnaast de optie om het houtfineer te laten spuiten in alle mogelijke kleuren. Hierdoor kunt u het design en de stijl helemaal laten aansluiten op uw badkamer.

Licht badmeubel op maat in luxe badkamer met wit marmer en blauwe hexagoon.

Een passende wastafel

Bij elk badmeubel, hoort een wastafel. U heeft hierin de keuze uit drie varianten: een opbouw wastafel, inbouw wastafel of zwevende wastafel. Er is een duidelijk verschil tussen deze drie varianten namelijk; een opbouw wastafel heeft een kom of bak op het badmeubel, terwijl een inbouwwastafel in het badmeubel wordt geplaatst. Het zwevend meubel lijkt daarnaast veel op een inbouw wastafel, alleen wordt deze boven het meubel gehangen. De meest gebruikte materialen voor de wastafel is over het algemeen natuursteen, keramiek of een solid surface zoals HI-MACS.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.