Spring naar content
het badhuys

Badkamerwinkel Breda

Bent u in een nieuwe woning getrokken, maar is de badkamer hoognodig aan vervanging toe? Of bent u uitgekeken op uw huidige badkamer en wilt u deze vervangen door een moderner exemplaar? Er is heel veel mogelijk. Zo kunt u uw badkamer volledig laten strippen en van de vloer af aan opbouwen. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde elementen uit de badkamer te behouden, maar de ruimte te moderniseren met nieuw meubilair of sanitair. Wat de aard van uw verbouwing ook is: u kunt altijd terecht bij Het Badhuys!

Showroom van Het Badhuys

Het Badhuys is dé badkamerwinkel van Breda. Het experience center van Het Badhuys is geïnspireerd op de oude badhuizen van weleer. U kunt in ons experience center – een soort showroom – volop ideeën opdoen voor uw eigen badkamer. In de showroom staat een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren uitgestald. Ook ziet u een selectie van onze maatwerkproducten, zoals meubels, wastafels en douchewanden. Deze maatwerkproducten laten we speciaal voor u op maat maken, zodat ze volledig voldoen aan uw wensen en passen bij de mogelijkheden van uw badkamer. Tot slot vindt u bij Het Badhuys in Breda een verscheidenheid aan tegels. In onze showroom kunnen we u allerlei stalen of monsters  laten zien en kunt u gemakkelijk bekijken welke tegels bij uw toekomstige badkamer aansluiten.

Showroom van de badkamerwinkel van Breda Het Badhuys.

Van ontwerp tot montage

Het Badhuys is in de eerste plaats een badkamerwinkel, maar naast het leveren van meubels en sanitair kunnen we u helpen met het ontwerpen, bouwen, monteren en installeren van uw badkamer of toilet. Onze adviseurs hanteren hierbij altijd een vaste werkwijze. Eerst inventariseren we uw wensen, waarna we aan de slag gaan met het ontwerpen van een badkamer die naadloos aansluit bij uw wensen. Hierin houden we ook rekening met de beschikbare ruimte. Gaat u vervolgens akkoord met het ontwerp en de offerte, dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Hiervoor werkt Het Badhuys samen met deskundige medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven.

Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden met onze verkoopadviseurs. Zo zorgen we dat de badkamer van uw dromen wordt gerealiseerd!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.