Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Zundert

Is uw badkamer hoognodig aan vervanging toe en zoekt u een badkamerspecialist die de meest prachtige badkamers kan realiseren? Breng een bezoek aan Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in Breda. Wij ontwerpen, leveren, monteren en installeren prachtige badkamers en toiletten in de wijde omgeving, waaronder in Zundert! Lees hier meer.

Badkamerontwerp met maatwerk, beleving en design

Bij Het Badhuys betrekken wij u nauw bij het ontwerpproces. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zo nodigen wij u uit voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij uw wensen boven tafel willen krijgen. Vervolgens maken wij een realistisch 3D-ontwerp, zodat u kunt zien hoe uw badkamer eruit zou komen te zien.

Badkamer ontwerpen door adviseurs van Het Badhuys in Breda.

Montage en afwerking van uw badkamer

Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer. Voor de montage en installatie van uw badkamer werkt Het Badhuys met ervaren en deskundige loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Deze medewerkers kunnen verschillende afwerkingen van uw badkamer realiseren, zoals een badkamer met meubels van maatwerk composiet of maatwerk HI-MACS.

Badkamerspecialist in Zundert Het Badhuys met badkamer in serene luxe.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Woont u in de omgeving van Zundert en is uw interesse gewekt? Schroom niet en neem contact op met Het Badhuys! In een persoonlijk gesprek lichten onze verkoopadviseurs een en ander aan u toe en realiseren samen met u uw droombadkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.