Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Zevenbergen

Overweegt u een nieuwe badkamer aan te schaffen? Of wilt u uw huidige badkamer moderniseren en enkele nieuwe elementen toevoegen? Breng een bezoek aan Het Badhuys in Breda! Het Badhuys is geen standaard badkamerzaak: wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten, waaronder in de omgeving van Zevenbergen.

Badkamerontwerp met beleving en design

In Breda vindt u Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak dat naast de verkoop van sanitair, zich ook bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van complete badkamers en toiletten. Wij betrekken onze klanten in het ontwerpproces: wij luisteren nauw naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat.

Luxe badkamer met schitterend maatwerk meubel in licht eiken welke zorgt voor een eigentijds design.

De werkwijze van Het Badhuys

Het Badhuys werkt altijd op een vaste werkwijze. Komt u bij ons binnen, dan leiden wij u allereerst rond door ons experience center. Wij laten u voorbeeldbadkamers zien, demonstreren prachtige productstalen en bladeren door onze collectie productboeken. Daarna gaat onze ontwerper het liefst bij u langs om de badruimte te inventariseren. Vervolgens gaan wij samen met u zitten om uw ideale badkamer te ontwerpen. Wij maken hierbij gebruik van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft. Gaat u akkoord met dit ontwerp én met de bijbehorende offerte, dan kunnen wij de bouw, installatie en montage van uw badkamer op ons nemen. Desgewenst kunt u deze werkzaamheden ook zelf uitvoeren.

Badkamer in lichte materialen door de badkamerspecialist Het Badhuys in Zevenbergen.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Woont u in de omgeving van Zevenbergen en wilt u een nieuwe badkamer? Kies voor de exclusieve badkamers van Het Badhuys! Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw badkamer te bespreken. Zo ontvangt u een diepgaand advies op maat. Graag tot ziens!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.