Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Tilburg

Is uw badkamer hoognodig aan vervanging toe? Zoek niet verder en kies voor Het Badhuys. Wij zijn meer dan een doorsnee badkamerzaak of sanitairwinkel: wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten! Dit doen wij voor zakelijk en particuliere klanten in de wijde omgeving, waaronder in Tilburg.

Stel uw moodboard samen

Het Badhuys in Breda is een badkamerspeciaalzaak dat hoogwaardige en unieke badkamers realiseert. In al deze badkamers staat maatwerk, beleving en design centraal. Om de badkamer volledig op uw wensen af te stemmen, vragen wij uw allereerst een moodboard samen te stellen. Een moodboard is een prikbord waarop u allerlei afbeeldingen plaatst die u aanspreken. Dit moodboard stuurt u door naar de adviseurs van Het Badhuys.

Fotorealistisch ontwerp van uw badkamer

Heeft u een moodboard samengesteld en deze doorgestuurd naar Het Badhuys, dan nodigen wij u uit voor een adviesgesprek. Hierin leiden wij u rond door onze inspiratieruimte en laten wij u allerlei productstalen en productboeken zien. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp op maat, waarin wij uw wensen en uw moodboard meenemen. Wij werken met een 3D-visualisatieprogramma, waardoor u een fotorealistisch beeld van uw toekomstige badkamer krijgt. Voldoet dit ontwerp aan uw wensen, dan kunnen wij zelfs de bouw en montage van de badkamer op ons nemen. Wij werken hiervoor samen met ervaren vakmensen die een hoog serviceniveau en vakkundige werkwijze nastreven!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.