Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Teteringen

De badkamer is niet alleen een plek waar u kunt douchen, een verfrissend bad neemt of ’s ochtends klaar maakt voor de nieuwe werkdag. Nee, de badkamer is een plek waar u volledig tot rust kan komen en waar u zich volledig kunt afzonderen van de beslommeringen van het dagelijks leven. Het Badhuys is de badkamerspecialist in Teteringen en omgeving en gaat graag met u op zoek naar een badkamer die u dit wellness gevoel bij u kunt creëren.

Het Badhuys voor uw badkamerinrichting

Het Badhuys is de badkamerspecialist in de regio en dat betekent dat wij dagelijks de meest prachtige en vernieuwende badkamers ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren. Het Badhuys is gevestigd in Breda en daarom geen tien minuten van Teteringen verwijdert. In onze vesteging vindt u ons experience center. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze ruimte ingericht om ongestoord inspiratie op te doen voor uw toekomstige badkamer. Zo staan in deze ruimte verschillende voorbeeldbadkamers opgesteld die u een idee geven wat de mogelijkheden zijn in uw toekomstige badkamer. Ook is er een creative studio aanwezig waar u tussen een verscheidenheid aan materialen kunt snuffelen. Onze adviseurs staan daarnaast voor u klaar als u liever samen met een professional inspiratie wilt opdoen.

Luxe badkamer door de Badbamerspecialist in Teteringen Het Badhuys.

Wensen bespreken tijdens adviesgesprek

Als u een beeld heeft gekregen van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien, dan kunt u in gesprek met onze adviseur. Onze adviseur zal eerst met u een ontwerp maken zodat alles tot in detail klopt voordat deze gerealiseerd wordt. Onze adviseur zal hiervoor eerst een kennismakingsgesprek met u inplannen zodat zij uw wensen kunnen inventariseren. Vervolgens maken wij met behulp van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft een fotorealistisch ontwerp op maat. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan wordt de badkamer volgens afspraak gerealiseerd. Hierbij werkt Het Badhuys met vakmensen die een hoog afwerkingsniveau en een klantvriendelijke werkwijze nastreven.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.