Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Schoten

Bent u toe aan een compleet nieuwe badkamer? Kies voor de badkamers van Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in Breda. Naast nieuwe badkamers kunnen wij bestaande badkamerinrichtingen renoveren en moderniseren. Deze diensten voeren wij voor klanten in de wijde omgeving, waaronder in het Belgische Schoten!

Doe inspiratie op bij Het Badhuys

Het Badhuys is veel meer dan enkel een sanitairwinkel: wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers. Dit zijn exclusieve badkamers met oog voor detail en afwerking. Wij werken veelal op een vaste werkwijze om uw droombadkamer te realiseren. De eerste stap? Het opdoen van inspiratie! In Breda vindt u het experience center van Het Badhuys. In deze showroom ziet u een verscheidenheid aan ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. net als een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Voor de tegels en andere wand- en vloerafwerkingen kunt u terecht in onze creative studio.

3D-ontwerp en realisatie badkamer

Nadat u inspiratie heeft opgedaan, inventariseren onze verkoopadviseurs uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp naadloos aansluit op uw wensen. In dit 3D-ontwerp houden wij rekening met de beschikbare ruimte en de mogelijkheden van uw badkamer. Gaat u vervolgens akkoord met het ontwerp en de offerte, dan starten wij met de realisatie van uw badkamer. Hiervoor werken wij samen met deskundige loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. U zult versteld staan van het resultaat!

Ontwerp door adviseurs van Het Badhuys van badkamer met sauna.

Badkamerspeciaalzaak nabij Schoten

Of u nu een compleet nieuwe badkamer wilt of u wilt uw huidige ruimte moderniseren en renoveren: bij Het Badhuys in Breda bent u aan het juiste adres! Neem contact met ons op: wij lichten het een en ander toe en nemen graag uw wensen met u door.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.