Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Prinsenbeek

Welkom bij Het Badhuys! Dé badkamerspecialist van Prinsenbeek in het bouwen, renoveren en monteren van badkamers en toiletten. Wij ontzorgen onze gasten van A tot Z naar hun nieuwe droombadkamer. Onze winkel is daarnaast zo’n 5 minuten van Prinsenbeek verwijdert, dus u kunt gemakkelijk langskomen om onze inspiratieruimte te bekijken en met onze adviseurs in gesprek te gaan.

Ontwerp op maat

In de buurt van Prinsenbeek vindt u in Breda Het Badhuys. Een badkamerspeciaalzaak waar onze verkoopadviseurs-createurs klaar staan om u advies op maat te geven. Verder beschikken we over een inspiratieruimte met honderden verschillende stalen en een showroom waar verschillende badkamers staan zodat u perfect inspiratie kunt opdoen voor uw toekomstige droomkamer.

Badkamer gerealiseerd door de badkamerspecialist in Prinsenbeek Het Badhuys

Realisatie op maat

Bent u akkoord met het ontwerp, dan volgt de bouw, renovatie en/of vernieuwing van de badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatie team. Dit team bestaat uit vakmensen zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors welke bekendstaan om hun hoogwaardige afwerking en persoonlijke service. Op deze manier kan Het Badhuys uw hele badkamer van A tot Z verzorgen en dit maakt ons de badkamerspecialist in Prinsenbeek!

Laat je inspireren

Wat we doen

vakmanschap

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.