Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Oosterhout

Woont u in de omgeving van Oosterhout en wilt u een nieuwe badkamer? Of wilt u uw huidige badkamer verbouwen of renoveren? In deze gevallen bent u aan het juiste adres bij Het Badhuys! Wij zijn de badkamerspeciaalzaak van Breda en realiseren badkamers voor klanten in de wijde omgeving waaronder in Oosterhout.

Showroom met voorbeeldbadkamers en badkamerinrichting

In Breda vindt u Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak die nieuwe badkamers en toiletten ontwerpt, bouwt, renoveert én monteert. In ons bedrijfspand in Breda vindt u ons experience center, ook wel de showroom genoemd. Hier hebben wij verschillende voorbeeldbadkamers en laten wij u de meest uiteenlopende mogelijkheden zien: van vloer- en wandafwerking tot ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u onze creative studio met honderden voorbeelden van vloer- en wandtegels.

Badkamer showroom in Noord-Brabant van Het Badhuys.

Badkamerontwerp met maatwerk, beleving en design

Bij Het Badhuys betrekken wij u nauw bij het ontwerpproces. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zo nodigen wij u uit voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij uw wensen boven tafel willen krijgen. Vervolgens maken wij een fotorealistisch 3D-ontwerp, zodat u kunt zien hoe uw badkamer eruit zou komen te zien. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer! Uiteraard kunt u de bouw of montage ook zelf op u nemen. Net wat u wilt.

Serene badkamer met betonlook tegels, ontworpen door de badkamerspecialist in Oosterhout.

Plan een adviesafspraak in

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van badkamerontwerp, -bouw, -renovatie of -montage in Oosterhout en omgeving? Schroom niet en neem contact met ons op! In een persoonlijk gesprek lichten de verkoopadviseurs een en ander aan u toe en realiseren samen met u uw droombadkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.