Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Hoogstraten

Woont u in de omgeving van Hoogstraten (België) en wilt u uw badkamer onder handen laten nemen? U hoeft hiervoor niet ver te zijn: net over de grens met Nederland vindt u Het Badhuys! Wij zijn een badkamerspeciaalzaak in Breda en ontwerpen, bouwen en monteren complete badkamers in de wijde omgeving! Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Stel uw moodboard samen

Het Badhuys in Breda is een badkamerspeciaalzaak dat hoogwaardige en unieke badkamers realiseert. In al deze badkamers staat maatwerk, beleving en design centraal. Willen wij dit realiseren, dan is het zaak dat de badkamer volledig aan uw wensen voldoet. Voor een extra mooi ontwerp welke past bij uw stijl, kunt u voor aanvang van uw afspraak een moodboard maken. Een moodboard is een prikbord waarop u afbeeldingen plaatst die u aanspreken, bijvoorbeeld van de badkamerinrichting. Vervolgens stuurt u het moodboard naar de adviseurs van Het Badhuys of neemt u deze mee naar uw afspraak, zodat zij deze in een persoonlijk gesprek met u kunnen bespreken.

Badkamer gerealiseerd door badkamerspecialist in Hoogstraten Het Badhuys met een lichte minimalistische stijl.

Ontwerp en realisatie van uw badkamer

Hebben wij het moodboard met u besproken en hebben wij u laten rondkijken in onze inspiratieruimte, dan gaan we aan de slag met een ontwerp op maat. Wij maken hierbij gebruik van het 3D-visualisatieprogramma ViSoft. ViSoft is een nauwkeurig tekenprogramma, waarmee wij in een handomdraai uw toekomstige badkamer kunnen tekenen, indelen en voorzien van sanitair, meubels en tegels! Is het ontwerp naar wens, dan gaan onze professionele vakmensen aan de slag met de bouw en montage van uw badkamer.

Persoonlijk badkamer ontwerp met HI-MACS maatwerk badkamermeubel door adviseur van Het Badhuys.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Wilt u een nieuwe badkamer en spreekt onze werkwijze u aan? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw badkamer te bespreken. Tot ziens!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.