Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Etten-Leur

Komt u uit de omgeving van Etten-Leur en zoekt u een badkamerspeciaalzaak? Zoek niet verder en kies voor Het Badhuys. Wij zijn meer dan een standaard badkamerzaak of sanitairwinkel: wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete badkamers en toiletten. Dit doen wij voor klanten in de wijde omgeving, waaronder in plaatsen als Roosendaal, Etten-Leur, Tilburg en Oosterhout.

Inspiratie opdoen bij Het Badhuys

Het Badhuys beschikt in Breda over een eigen experience center. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u zich in deze ruimte volop onderdompelen in de wereld van badkamers en badkamerinrichting. In het interactieve experience center ziet u onder andere ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden én een grote collectie met tegels en andere wand- en vloerafwerkingen.

Detail van inbouwbad doorlopend in badkamermeubel.

Badkamerontwerp op maat

Heeft u inspiratie opgedaan in onze inspiratieruimte en heeft u een moodboard samengesteld? Maak dan een afspraak met onze badkameradviseurs om uw wensen te bespreken. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden van uw badkamer. Dit verwerken wij in een 3D-ontwerp op maat. Voldoet het ontwerp aan uw wensen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer. Hiervoor werken wij met ervaren en deskundige medewerkers die een hoog serviceniveau en een nauwkeurige afwerking nastreven.

Badkamer in Scandinavische stijl, gemonteerd door de badkamerspecialist van Etten-Leur Het Badhuys.

Maak een afspraak met onze badkameradviseurs

Wilt u een nieuwe badkamer en bent u gecharmeerd van onze werkwijze? Bezoek onze showroom en maak direct een afspraak met onze badkameradviseurs. Zij bespreken met u de mogelijkheden van uw badkamer en komen met een ontwerp op maat. Tot ziens!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.