Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer verbouwen of renoveren? Of wilt u uw toilet onder handen nemen en compleet vernieuwen? Ga dan naar Het Badhuys. Wij zijn de onvervalste badkamerspecialist in Breda en omgeving. Onze deskundige ontwerpers en adviseurs helpen u met het ontwerpen en vormgeven van uw badkamer of toilet!

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert

In Breda vindt u Het Badhuys, een sanitairzaak dat naast de verkoop van sanitair, zich ook bezighoudt het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van complete badkamers en toiletten. Wij betrekken onze klanten in het ontwerpproces: wij luisteren nauw naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. In ons bedrijfspand in Breda vindt u ons experience center – dit is een soort showroom. Hier hebben we verschillende voorbeeldbadkamers en laten we u heel veel mogelijkheden zien: van vloer- en wandafwerking tot ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij in ons experience center een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Op de bovenverdieping van Het Badhuys ziet u onze creative studio. Hier kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien.

Luxe badkamer in serene luxe, gerealiseerd door de badkamerspecialist in Breda: Het Badhuys.

De werkwijze van Het Badhuys

Het Badhuys werkt altijd op een vaste werkwijze. Komt u bij ons binnen, dan willen wij u eerst onderdompelen in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. We laten u voorbeeldbadkamers zien en bladeren door onze collectie productboeken. Daarna gaat onze ontwerper het liefst bij u thuis langs om de ruimte te inventariseren. Vervolgens gaan we samen met u uw ideale badkamer ontwerpen. Na dit ontwerp kunnen wij de bouw en montage van de badkamer op ons nemen. Hiervoor werken we samen met ons eigen realisatieteam. Ons team bestaat uit deskundige medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de bouw of montage zelf op u te nemen. Wat u wilt.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.