Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Brecht

Woont u in Vlaanderen en wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen en bouwen? Bijvoorbeeld omdat u op uw oude badkamer bent uitgekeken of u uw huidige badkamer wilt moderniseren? Wat de aanleiding ook is: u bent in al deze gevallen bij Het Badhuys aan het juiste adres! Wij zijn een badkamerspeciaalzaak in Breda en wij realiseren de meest mooie en exclusieve badkamers in de wijde omgeving, waaronder in Brecht.

Inspiratie opdoen in ons experience center

Een nieuwe badkamer begint met het opdoen van inspiratie. Het Badhuys beschikt over een eigen experience center, waar wij u een aantal voorbeeldbadkamers kunnen laten zien! Deze zijn ingericht met tal van ligbaden, regendouches, douches met infrarood- en uv-straling, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Ook kunnen wij u honderden vloer- en wandtegels laten zien, waarbij u natuurlijk ook kunt kiezen voor stucwerk van beton of een vloer van granito.

Uiterst moderne badkamer ontworpen en gebouwd door de badkamerspecialist in Brecht.

Een badkamerontwerp op maat

Heeft u volop inspiratie opgedaan, dan maakt u een afspraak met onze badkameradviseurs om uw wensen te bespreken. Wij bespreken de mogelijkheden én onmogelijkheden van uw badkamer en verwerken dit in een ontwerp op maat. Dit ontwerp is gemaakt met een 3D-tekenprogramma, waarmee wij u een fotorealistisch beeld kunnen geven van uw toekomstige badkamer, inclusief badkamerinrichting, sanitair, meubels en tegels. Voldoet het ontwerp aan uw wensen, dan gaan we over op de realisatie van uw droombadkamer!

Modern Scandinavische badkamer met inbouwbad en zwevend badkamermeubel en wastafel.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Is uw interesse gewekt en wilt u een badkamer laten ontwerpen en realiseren door Het Badhuys? Schroom niet en neem contact met ons op of bezoek onze badkamerspeciaalzaak in Breda.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.