Spring naar content
het badhuys

Badkamerspecialist Antwerpen

Overweegt u een nieuwe badkamer aan te schaffen? Of wilt u uw huidige badkamer moderniseren en enkele nieuwe elementen toevoegen? Breng een bezoek aan Het Badhuys in Breda: wij zijn de badkamerspecialist van Antwerpen en omgeving en maken van uw badkamer een droombadkamer!

Sanitairwinkel met inspiratieruimte

Wanneer u een nieuwe badkamer wilt, dan kunt u een bezoek brengen aan Het Badhuys. In Breda vindt u onze sanitairwinkel: in dit experience center – een soort showroom – ziet u verschillende voorbeeldbadkamers waarbij u direct de badkamerinrichting kunt aanschouwen. Op de bovenverdieping van ons experience center – ook wel de creative studio genoemd – kunt u terecht voor alle productboeken en productstalen, onder andere van tegels en andere vloer- en wandafwerkingen. De badkameradviseurs van Het Badhuys lichten u de mogelijkheden graag toe.

Badkamer showroom in Noord-Brabant van Het Badhuys.

Van ontwerp tot badkamerrealisatie

Heeft u kennisgemaakt met de oneindige mogelijkheden voor uw badkamerinrichting, dan gaan we over op de ontwerpfase. Hierbij werken we vaak via één vaste wijze. Nadat we tijdens een kennismakingsgesprek uw wensen hebben geïnventariseerd, brengen we een bezoek aan uw woning. Hier bekijken we uw badruimte en nemen alle maten op. Vervolgens maken we met behulp van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft een ontwerp op maat. Met dit fotorealistische beeld ziet u in één oogopslag hoe uw badkamer eruit komt te zien. Gaat u akkoord met het ontwerp en de bijbehorende offerte, dan gaan we over op de realisatie van de badkamer. Hierbij werken we met vakmensen die een hoog afwerkingsniveau en een klantvriendelijke werkwijze nastreven.

Strak moderne badkamer in wit, gerealiseerd door badkamerspecialist in Antwerpen: Het Badhuys.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Komt u uit de omgeving van Antwerpen en zoekt u een sanitairwinkel of badkamerspeciaalzaak? Wacht niet langer en kies voor het vakmanschap en de exclusiviteit van Het Badhuys! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.