Spring naar content
het badhuys

Badkamers Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant en wilt u uw badkamer laten verbouwen? Of heeft u de sleutels gekregen van uw casco opgeleverde woning en moet u de badkamer volledig inrichten en installeren? Dan kunt u hier de nodige hulp bij gebruiken. Vertrouw in die gevallen op de professionaliteit en het vakmanschap van Het Badhuys in Breda! Naast de verbouw of bouw van badkamers kunt u ook bij ons terecht voor badkamerrenovatie: hierbij herstellen wij uw badkamer met karakteristieke elementen zoals oude tegels en glas in lood in originele staat.

De werkwijze van Het Badhuys

Bij Het Badhuys bouwen, monteren en installeren we complete badkamers. Onze adviseurs hanteren hierbij altijd een vaste werkwijze: zo willen wij u eerst inspireren en adviseren in de oneindige mogelijkheden. Nadat we uw ideeën hebben achterhaald, gaan we aan de slag met het ontwerpen van een badkamer die naadloos aansluit bij uw wensen. Hierin houden we ook rekening met de beschikbare ruimte. Gaat u vervolgens akkoord met het ontwerp en de offerte, dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Hiervoor werkt Het Badhuys met deskundige medewerkers als loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Een eigen team vol vakmensen.

Badkamer ontwerpen en geïnstalleerd in Noord-Brabant.

Bekijk de oneindige mogelijkheden in ons experience center

Het Badhuys is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van weleer. Ons experience center ademt de gastvrijheid en sfeer van deze oude badhuizen. Dit interactieve experience center is een soort showroom: hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen badkamer. Zo ziet u er een aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de oneindige mogelijkheden: zij geven u graag meer informatie!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.