Spring naar content
het badhuys

Badkamermeubel

Een badkamermeubel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de badkamer. Naast dat een ruime opbergruimte onder de wastafel erg handig is, is de moderne badkamermeubel ook dé blikvanger van de badkamer. Als u daarom op zoek bent naar een nieuwe badkamer heeft het baat om zorgvuldig uw nieuwe badkamermeubel te kiezen. Gelukkig is Het Badhuys de badkamerspecialist van Noord-Brabant en kunnen we uw toekomstig badkamermeubel bestellen bij een van de topmerken in de branche, of zelfs volledig op maat laten maken in onze werkplaats. Lees verder om meer te weten te komen over onze service!

Ontwerpen

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer wilt u natuurlijk dat elke detail klopt met de stijl die u voor uw badkamer wilt creëren. Bij Het Badhuys ontwerpt u daarom samen met een van onze adviseurs uw toekomstige badkamer tot de badkamer van uw dromen. Op deze manier weet u zeker dat uw badkamermeubel perfect past bij de rest van de badkamer. Voor het ontwerp werken onze adviseurs met het vormgevingsprogramma ViSoft. Door ViSoft kunnen onze adviseurs fotorealistische 3D-renderingen maken zodat u tot in detail kunt zien hoe uw toekomstig badkamermeubel eruit komt te zien.

Luxe badkamer met schitterend maatwerk badkamermeubel in licht eiken welke zorgt voor een eigentijds design.

Volledig maatwerk

U heeft bij Het Badhuys de keuze om een badkamermeubel bij een van onze gerenommeerde leveranciers op maat te bestellen. Onze adviseurs verzorgen het ontwerp waarin uw materiaalwensen, producten en afmetingen naar voren komen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit die naadloos aansluit in uw badkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.