Spring naar content
het badhuys

Badkamer voorbeelden

Het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe badkamer kan een ingewikkelde klus zijn. Want wat voor een badkamer wilt u? Welke stijl, welke meubelen en welk sanitair? Welke mogelijkheden zijn er allemaal en wat voor een prijskaartje hangt hieraan? Doe inspiratie op bij Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in Breda!

Specialist in complete en unieke badkamers

In Breda vindt u Het Badhuys: wij hebben veel ervaring in het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren complete en unieke badkamers. Wij zijn echter geen standaard badkamerspeciaalzaak: wij inspireren u, betrekken u nauw bij het ontwerpproces en leveren een badkamer op die uw verwachtingen zullen overtreffen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Breng een bezoek aan ons experience center in Breda – ook wel onze inspiratieruimte genoemd.

Badkamer voorbeeld met HI-MACS meubel in wit met zwevend badkamermeubel (doorlopend).

Bekijk voorbeeldbadkamers in onze showroom

In het experience center kunt u zich onderdompelen in de wereld van badkamers en badkamerinrichting. In de showroom ziet tal van voorbeeldbadkamers uitgestald, waarin u kennismaakt met onze ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden én een grote collectie met tegels en andere wand- en vloerafwerkingen. Heeft u de voorbeelden bekeken, dan nodigen onze adviseurs u van harte uit om alle mogelijke tegels en andere wand- en vloerafwerkingen te bekijken. U ontvangt advies op maat en indien gewenst kunt u overgaan op het ontwerpen van uw ideale badkamer.

Luxe badkamer met schitterend maatwerk meubel in licht eiken welke zorgt voor een eigentijds design.

Bezoek Het Badhuys in Breda

Wilt u inspiratie opdoen en voorbeeldbadkamers bezichtigen? Of wilt u meer informatie over het ontwerpen, bouwen, renoveren of monteren van uw badkamer? Schroom niet en breng een bezoek aan onze inspiratieruimte in Breda. Wilt u direct de mogelijkheden van uw badkamer met ons bespreken, dan adviseren wij u een afspraak met onze badkameradviseurs in te plannen. Zo ontvangt u een diepgaand advies op maat.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.