Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Waalre

Woont u in Waalre en zit u midden in uw zoektocht naar een partij welke uw badkamer kan verbouwen in Waalre? Zoek dan niet verder want Het Badhuys staat klaar om uw volledige badkamer te ontwerpen, verbouwen en monteren! Wij zijn de badkamerspecialist in de regio Noord-Brabant en realiseren luxe droombadkamers voor klanten over de hele provincie, waaronder Waalre. Lees verder om meer over onze werkwijze te weten te komen.

Onze werkwijze

Bij Het Badhuys zijn we gespecialiseerd in badkamers en wij ontzorgen u daarom graag in uw reis naar uw droombadkamer. Wanneer u langs komt in ons experience center in Breda, kunt u snuffelen tussen een verscheidenheid aan stalen en showroombadkamers. Het ontwerp voor uw droombadkamer maakt u samen met een van onze adviseurs. Ze houden hierbij nauw contact met u zodat het ontwerp precies aansluit op uw smaak en verwachtingen en verwerken dit tot een fotorealistisch 3D-rendering. Zo ziet u tot in detail hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

Badkamer verbouwd in Waarle met luxe stijl.

Maatwerk en realisatie

Naast het professionele ontwerp, hebben we een gerenommeerde groep van leveranciers  tot onze beschikking waarin we uw badkamermeubels volledig op maat en naar wens kunnen bouwen. Ons realisatieteam kan als laatst bij u langskomen om de volledige installatie voor u uit te voeren. Dit team bestaat uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals tegelzetters, loodgieters, en timmerlieden. Zo klopt uw gerealiseerde badkamer tot in detail met het vormgegeven ontwerp.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.