Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Teteringen

Dé badkamer specialist van Teteringen, namelijk Het Badhuys, heet u van harte welkom. Nog niet eens 15 minuten rijden en dan bevindt u zich al in onze geweldige vestiging in Breda. Wij als badkamerspeciaalzaak zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verbouwen en monteren van uw badkamer en toilet. Zo creëren we een badkamer waar waar ontspanning en genieten centraal staan.

Een badkamer voor ontspanning

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. U moet er namelijk voor zorgen dat het een badkamer wordt waar rust en ontspanning gevonden kan worden. Het Badhuys neemt daarom graag de verantwoordelijkheid voor zich om dit te realiseren. De adviseurs van Het Badhuys vertalen hiervoor allereerst uw ideeën tot in een fotorealistisch ontwerp. Een ontwerp van Het Badhuys wordt ontworpen in het 3D-programma ViSoft. Het voordeel hiervan is dat u via de tekeningen kan zien hoe uw toekomstige badkamer na het verbouwen eruit komt te zien.

Luxe badkamer verbouwd in Teteringen door Het Badhuys.

Eigen vakmensen

De badkamermonteurs van Het Badhuys zijn vakmensen. Al onze monteurs hebben een flinke ervaring in het bouwen, verbouwen en monteren van luxe badkamers en toiletten. Ook hebben ze ervaring in een breed scala aan  verschillende stijlen badkamers en accessoires, zoals moderne badkamers, eigentijdse badkamers, robuuste badkamers, klassieke badkamers en meer. Maar voordat uw badkamer gerealiseerd kan worden, moet de basis goed zijn. De juiste materialen zijn nodig om uw badkamer te verbouwen of te renoveren. Met de juiste apparatuur die onze monteurs hebben, zorgen ze ervoor dat alles perfect wordt gemonteerd. Zo realiseren ze een badkamer welke een lust is voor het oog. Voor minder doen we het niet bij Het Badhuys.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.