Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Roosendaal

Woont u in de omgeving van Roosendaal en bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Dan bent u van harte welkom bij Het Badhuys. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en monteren van uw badkamer en toilet.

Een Badhuys badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. U moet er daarom voor zorgen dat het een badkamer wordt waar rust en ontspanning gevonden kan worden. Het Badhuys neemt graag de verantwoordelijkheid voor uw nieuwe badkamer en verzorgt daarom het gehele proces van A tot Z. De adviseurs van Het Badhuys vertalen uw ideeën tot in een ontwerp. Een ontwerp van Het Badhuys wordt ontworpen in een 3D programma genaamd ViSoft. Het voordeel hiervan is dat u hieruit een fotorealistisch ontwerp voorkomt waarop u precies kan zien hoe uw toekomstige badkamer na de verbouwing eruit komt te zien.

Moderne badkamer verbouwd in Roosendaal die van alle gemakken is voorzien.

Realisatie

Onze badkamermonteurs hebben jaren ervaring in de bouw en zijn voornamelijk gespecialiseerd in luxe badkamers en toiletten. Vanaf het moment dat u akkoord geeft en alle spullen van de leveranciers zijn binnengekomen, gaan de monteurs snel, efficiënt en zorgvuldig te werk in uw toekomstige droombadkamer. Het eindresultaat van uw luxe badkamer na de verbouwing is altijd fenomenaal. Een moment waar iedereen naar uitkijkt.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.