Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Oud-Beijerland

Een badkamer verbouwing kan een hele ingreep zijn en veel van uw tijd innemen als u het zelf wilt doen. De verbouwing door professionals uit Oud-Beijerland laten uitvoeren heeft daarom al snel de voorkeur, maar hierin kan ook stiekem veel tijd komen te zitten als u met verschillende bedrijven in zee gaat. Laat daarom uw badkamer verbouwen door Het Badhuys uit Breda. Wij ontzorgen u namelijk volledig in het hele proces en werken alleen met de beste professionals. Zo heeft u één aanspreek punt en kunnen we intern het hele proces op elkaar laten aansluiten zodat u zelf niks hoeft af te stemmen en te plannen. Lees verder om meer over onze werkwijze te weten te komen.

Over Het Badhuys

Het Badhuys is in 2015 in Breda geopend. Onze missie is om onze gasten van A tot Z volledig te ontzorgen in uw weg naar uw droombadkamer. Wij hebben daarom over het hele proces, van ontwerp tot realisatie, verschillende professionals in dienst die hun vak als geen ander kennen.

Modern Scandinavische badkamer met inbouwbad en zwevend badkamermeubel en wastafel.

Onze werkwijze

Dus bij Het Badhuys ontzorgen we u volledig van A tot Z, maar wat houdt dit nou precies in? We leggen het graag uit aan de hand van elk moment in de reis naar uw nieuwe droombadkamer:

  • Ontwerp: Het ontwerp voor uw droombadkamer maakt u samen met onze adviseurs. Ze houden hierbij nauw contact met u zodat het ontwerp precies aansluit op uw smaak en verwachtingen.
  • Maatwerk: Bij Het Badhuys werk we samen met een gerenommeerde groep van leveranciers die uw badkamermeubel op maat kan bouwen. De een blinkt uit in massieve meubels en de ander in HI-MACS, maar ze leveren alle hetzelfde sublieme afwerkingsniveau als waar onze badkamers bekend om staan.
  • Realisatie: Ons realisatieteam bestaat alleen maar uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals tegelzetters, loodgieters, en timmerlieden. Zo klopt uw gerealiseerde badkamer tot in detail met het vormgegeven ontwerp.

Kom gerust langs

We helpen u graag verder in uw reis naar uw droombadkamer. Doe bijvoorbeeld inspiratie op via onze website of neem contact met ons op.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.