Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Helvoirt

De badkamer is niet alleen een plek waar u kunt douchen, een verfrissend bad neemt of ’s ochtends  klaar maakt voor de nieuwe werkdag. Nee, de badkamer is een plek waar u volledig tot rust kunt komen na een lange werkdag en volledig kunt afzonderen van de beslommeringen van het dagelijks leven. Het Badhuys staat dan ook voor u klaar als u een badkamer in Helvoirt wilt verbouwen tot een echte wellnessruimte of moderne droombadkamer.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, monteert en renoveert

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, monteren en renoveren we complete badkamers. Wij hanteren altijd een vaste werkwijze: van inspireren en adviseren tot het (samen) ontwerpen en het realiseren van de uiteindelijke badkamer. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, maken we een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Het Badhuys werkt hiervoor via een eigen realisatieteam. Dit team heeft verschillende deskundige medewerkers in dienst zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven.

Onze werkwijze

Het Badhuys is een speciaalzaak die alleen maar met de beste mensen en materialen werkt. Wij leveren daarom voornamelijk luxe badkamers op waarin design en beleving centraal staan. U bent bij Het Badhuys dan ook verzekerd van een badkamer bestaande uit de beste kwaliteit. Onze badkamermonteurs zijn daarnaast echte vakmensen met liefde voor het vak. Deze professionals stellen de hoogste eisen aan waar uw badkamer moet voldoen waardoor deze tot in perfectie wordt gerealiseerd. Ze hebben daarnaast een groot scala aan specialisaties waardoor we vrijwel alles zelfstandig in uw badkamer kunnen realiseren.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.