Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Baarle-Hertog

Bent u van plan uw badkamer in Baarle-Hertog te verbouwen en zoekt u een bedrijf welke u in dit proces volledig kan ontzorgen? Zoek dan niet verder want Het Badhuys staat klaar om uw toekomstige badkamer van A tot Z te ontwerpen, bestellen, leveren en verbouwen. Alles onder één dak!

Ontwerpen met onze adviseurs

Een badkamer bij Het Badhuys is niet zomaar een badkamer, deze ontwerpt u namelijk eerst met één van onze adviseurs. Onze adviseurs hebben al jaren ervaring in het vak en weten daarom precies waar bij het ontwerpen van een badkamer op moet worden gelet. Ze houden daarnaast nauw contact met u zodat het ontwerp precies aansluit op uw smaak en verwachtingen. We gaan dan ook net zo lang voor u door totdat het ontwerp volledig hieraan voldoet.

Realisatieteam van Het Badhuys

Als het ontwerp af is, en de producten bij ons zijn binnen gekomen, gaat ons realisatie team voor u aan de slag met het installeren van uw badkamer. Dit team bestaat alleen maar uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals tegelzetters, loodgieters, en timmerlieden. Zo klopt uw gebouwde badkamer tot in detail met het vormgegeven ontwerp.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.