Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Alphen

Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen in Alphen en kunt u hier de nodige hulp bij gebruiken? Reken dan op de kennis en kunde van Het Badhuys. Onze ervaren en vakkundige badkamerspecialisten kunnen u helpen met het creëren van een nauwkeurig en persoonlijk badkamerontwerp. We hebben daarnaast een eigen realisatie team voor u klaar staan welke uw badkamer volledig kan bouwen, verbouwen en monteren.

Persoonlijk ontwerp

De adviseurs van Het Badhuys staan klaar om u te adviseren en te inspireren. Met onze adviseurs zoekt u materialen en producten uit voor uw toekomstige badkamer. In de creative studio van Het Badhuys liggen een verscheidenheid aan tegels, maar ook kranen en wastafels. U krijgt dan een perfect beeld van hoe combinaties er in uw badkamer eruit komt te zien. Deze ideeën worden daarna vertaalt in een fotorealistisch ontwerp. In dit ontwerp is tot in detail te zien hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

Realisatie

Bent u ook gelijk op zoek naar een bedrijf welke uw badkamer in Alpen kan verbouwen? Dan staan de badkamermonteurs van Het Badhuys voor u klaar om uw toekomstige badkamer te bouwen, verbouwen en monteren. Onze monteurs gaan snel, maar zorgvuldig te werk zodat u zo snel mogelijk kan ontspannen in uw badkamer. Het Badhuys is gevestigd in Breda. Dat is vanuit Alphen niet eens een halfuur rijden, dus hopelijk tot snel!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.