Spring naar content
het badhuys

Badkamer showroom Noord-Brabant

U wilt uw huidige badkamer onder handen nemen en flink moderniseren. Maar waar begint u: hoe wilt u uw badkamer inrichten? Gaat u voor een strakke en moderne badkamer of kiest u juist voor een robuuste en landelijke uitstraling? En welk sanitair kiest u hierbij? Er is namelijk heel veel mogelijk. Zoveel dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. In die gevallen bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres! We zijn een speciaalzaak in sanitair en badkamers. In onze badkamer showroom in de Noord-Brabantse plaats Breda kunnen we u meenemen in de verschillende mogelijkheden en laten we u zien hoe u uw badruimte kunt indelen en inrichten.

Het experience center van Het Badhuys

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn echter geen standaard sanitairzaak. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In ons interactieve experience center in Breda – een soort showroom – kunt u veel inspiratie opdoen. Hier hebben we verschillende voorbeeldbadkamers en laten we u een verscheidenheid aan mogelijkheden zien. Van afwerkingen voor uw vloer of wand tot ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij in deze ruimte een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Op de bovenverdieping van ons pand vindt u onze creatieve studio: hier kunnen wij u honderden verschillende vloer- en wandtegels laten zien.

Badkamer showroom in Noord-Brabant van Het Badhuys.

Ervaren timmerlieden, stukadoors en loodgieters

Heeft u inspiratie opgedaan in onze inspiratieruimte en zijn uw wensen voor een badkamer geïnventariseerd? Dan maakt onze ontwerper een ontwerp op maat. Hij gebruikt hierbij een professioneel computerprogramma, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen. Dit levert een heel realistisch beeld op. Aan de hand van dit ontwerp kan de bouw van de badkamer van start gaan. Hiervoor hebben wij een eigen realisatieteam: een team van ervaren timmerlieden, stukadoors, loodgieters en andere vaklui die een hoogwaardige afwerking nastreven. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om bij Het Badhuys alleen de materialen aan te schaffen en de bouw en montage zelf op te pakken.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.