Spring naar content
het badhuys

Badkamer renoveren Breda

Woont u in de omgeving van Breda en wilt u uw badkamer vernieuwen? Kies dan voor de deskundigheid en het vakmanschap van Het Badhuys! Wij zijn een badkamerzaak in Breda, maar we doen veel meer dan enkel badkamers verkopen. We monteren en installeren compleet nieuwe badkamers, maar we kunnen ook de renovatie van uw huidige badkamer op ons nemen. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde onderdelen van uw badkamer behouden, maar wilt u tegelijkertijd uw badkamer moderniseren en voorzien van nieuwe elementen? Dat is mogelijk!

Voorbeeldbadkamers in onze inspiratieruimte

beeldbadkamers in onze inspiratieruimteU vindt Het Badhuys aan de oostzijde van Breda. Bij Het Badhuys werken enthousiaste adviseurs die beschikken over een jarenlange ervaring én een voorliefde voor het vak. Wij hebben persoonlijke aandacht en adviseren u graag over uw ideale badkamer of toiletruimte. Hierbij werken we vaak via een vaste werkwijze: allereerst nodigen we u uit in ons experience center – dit is een soort showroom. Hier vindt u enkele voorbeeldbadkamers waarin we een greep uit ons assortiment laten zien, zoals maatwerk meubels en maatwerk (douche)deuren. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Zo kunnen we u op de bovenverdieping van ons experience center allerlei productboeken en productstalen laten zien van meubels, wastafels, tegels en andere vloer- en wandbekleding.

Modern Scandinavische badkamer met inbouwbad en zwevend badkamermeubel en wastafel.

Ontwerp en realisatie van de badkamer

Heeft u een beeld gekregen van de mogelijkheden en heeft u uw voorkeur uitgesproken, dan gaan onze adviseurs aan de slag met een ontwerp op maat. Dit ontwerp maken we samen met u en we gebruiken hierbij het 3D-tekenprogramma Vi-Soft, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige badkamer. Dit ontwerp sturen we naar u toe en bespreken we. Gaat u akkoord met de plannen, dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Het Badhuys werkt hierbij samen met Het Badhuys Realisatie, een bouwbedrijf dat een hoog afwerkingsniveau en een servicegerichte werkwijze nastreeft.

Badkamer gerenoveerd in Breda met design in serene luxe.

Meer informatie

Of u nu een compleet nieuwe badkamer wilt of u wilt uw huidige ruimte laten moderniseren en renoveren: bij Het Badhuys in Breda bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij kunnen het een en ander toelichten en nemen graag uw wensen met u door.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.