Spring naar content
het badhuys

Badkamer ontwerpen Breda

Wilt u uw eigen badkamer of toilet ontwerpen, zodat deze volledig aansluit op uw wensen en eisen? Dat is mogelijk! Bij Het Badhuys in Breda wordt u nauw betrokken bij het ontwerpproces. We adviseren u over de mogelijkheden en bespreken uitvoerig welke ideeën u heeft. Aan de hand hiervan ontwerpen we samen met u uw ideale badkamer of toiletruimte met de juiste sanitaire producten.

Het Badhuys is geen standaard sanitairzaak

Het Badhuys is de badkamerzaak in Breda. Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn echter geen standaard sanitairzaak. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In ons interactieve experience center in Breda – een soort showroom – kunt u veel inspiratie opdoen. Hier ziet u onder andere ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden.

Badkamer ontwerpen door adviseurs van Het Badhuys in Breda.

Ontwerp op maat

Aan de hand van deze voorbeelden bespreken we vervolgens uw specifieke wensen. We bekijken de productboeken uit onze bibliotheek en laten u honderden stalen van vloer- en wandtegels zien. De adviseurs van Het Badhuys komen bijna altijd bij u thuis om de ruimte te inventariseren en op te meten. Nadat dit alles helder is, gaat onze ontwerper aan de slag met een ontwerp op maat. De ontwerper werkt hierbij met het computerprogramma ViSoft, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen. Bent u akkoord met het ontwerp, dan gaan we over op de realisatie. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de materialen aan te schaffen bij Het Badhuys en de montage zelf op te pakken.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.