Spring naar content
het badhuys

Badkamer montage Breda

Kent u dat: u heeft een nieuwe badkamer besteld of u wilt uw huidige badkamer renoveren en opknappen. Maar hoe doet u dit? Hoe monteert u een nieuwe wastafel en hoe zorgt u voor een werkende douche? U heeft best wat ervaring met doe-het-zelven, maar sommige klussen zijn toch te hoog gegrepen. U wilt dan liever dat een professional deze klus op zich neemt, zodat het sanitair op de juiste manier wordt gemonteerd en het resultaat adembenemend is. Schakel in die gevallen Het Badhuys in!

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, monteert en renoveert

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, monteren en renoveren we complete badkamers. Wij hanteren altijd een vaste werkwijze: van inspireren en adviseren tot het (samen) ontwerpen en het realiseren van de uiteindelijke badkamer. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, maken we een realistisch 3D-ontwerp, waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp dan starten we met de realisatie van uw badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatietak. We hebben verschillende deskundige medewerkers in dienst, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven.

Badkamer met strak design gemonteerd in Breda.

Het experience center van Het Badhuys

Het Badhuys is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van weleer. Waar badgasten elkaar ontmoetten en waar ruimte was voor een goed gesprek. Onze inspiratieruimte in Breda – dit is een soort showroom – ademt de gastvrijheid en sfeer van deze oude badhuizen. In deze interactieve ruimte kunt u volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Zo ziet u er een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag ons naar de grenzeloze mogelijkheden!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.