Spring naar content
het badhuys

Badkamer inspiratie

U wilt een nieuwe badkamer, maar weet niet waar u moet beginnen. Want wat voor een indeling moet de nieuwe badkamer krijgen? Wilt u wel of niet een ligbad in de badkamer plaatsen en wat voor een afwerking kiest u voor de wanden? U hoeft deze beslissingen niet helemaal zelf te nemen: u kunt u ook laten informeren én inspireren door een specialist. Kies in deze gevallen voor de deskundigheid en de goede service van Het Badhuys.

Showroom met unieke voorbeeldbadkamers

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in Breda. Wij realiseren hoogwaardige en unieke badkamers waarin maatwerk, beleving en design centraal staan. Wilt u inspiratie opdoen, breng dan een bezoek aan onze showroom – ook wel experience center genoemd. Hier laten wij u verschillende voorbeeldbadkamers zien, compleet met badkamerinrichting als vloeren, wanden, ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Zo krijgt u echt het gevoel dat u in een badkamer van ons staat. Ook ziet u er een selectie van onze maatwerkartikelen, zoals meubels, ligbaden, wastafels en douchewanden. Op de bovenverdieping van onze showroom ziet u onze creative studio met voorbeelden van honderden vloer- en wandtegels.

Luxe badkamer in strak design als badkamer inspiratie.

Uitgebreid adviesgesprek over uw badkamer

Heeft u alle voorbeeldbadkamers en productstalen gezien en bent u enthousiast om samen met ons uw nieuwe badkamer samen te stellen? Wij realiseren samen met u een magnifieke badkamer op maat. Zo nodigen wij u uit voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij uw wensen boven tafel willen krijgen. Vervolgens maken wij een fotorealistisch 3D-ontwerp, zodat u kunt zien hoe uw badkamer eruit zou komen te zien. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer.

Kleine badkamer met hangend toilet om ruimte, ruimtelijk te laten ogen.

Bezoek Het Badhuys in Breda

Wilt u inspiratie voor uw badkamer opdoen óf wilt u meer weten over de mogelijkheden van Het Badhuys? Schroom niet en neem contact met ons op! In een persoonlijk gesprek lichten onze verkoopadviseurs een en ander aan u toe en realiseren samen met u uw droombadkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.