Spring naar content
het badhuys

Badkamer architect Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer verbouwen of renoveren? En kunt u hierbij de hulp gebruiken van een architect of ontwerper? Ga dan gauw naar Het Badhuys. Onze deskundige adviseurs en ontwerpers helpen u graag met het ontwerpen en vormgeven van uw droombadkamer of -toilet!

Inspiratie opdoen bij Het Badhuys in Breda

Het Badhuys is een badkamerzaak in Breda. In onze interactieve experience center – een soort showroom – vindt een allerlei verschillende voorbeeldbadkamers. Onder andere met ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier enkele voorbeelden uitgestald van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Bovendien ziet u in de inspiratieruimte onze stalenruimte. Wij hebben meer dan honderd vloer- en wandtegels, waarbij u natuurlijk ook kunt kiezen voor stucwerk of een vloer van granito. We showen u vervolgens verschillende productboeken, waarbij u kunt kiezen uit alle soorten sanitair.

Maatwerk badkamer in luxe stijl ontwerpen door badkamer architect van Het Badhuys in Breda

Ontwerper maakt een badkamerontwerp op maat

Nadat uw wensen zijn geïnventariseerd, gaat onze ontwerper aan de slag met een ontwerp op maat. De ontwerper werkt hierbij met het ontwerpprogramma ViSoft, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen. Heeft u een bepaalde wastafel in gedachten, dan kan deze in het ontwerp worden geplaatst. Dit levert een realistisch en waarheidsgetrouw ontwerp op.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.